Estrategia castellana

——————–Tret del Fòrum del Diari AVUI————————

Els castellans són mala gent, com a mínim un vint per cent, però això ja ho deveu de sabre tots. Teniu una anàlisi de lo que volen fer-nos.

L’estratègia castellana actual

Quina és actualment la via d’actuació de l’espanyolisme per destruir Catalunya? Té diversos punts d’atac, que combina, i diverses estratègies que veurem:

Atac cultural: En ell hi participen encantats PSOE i PP, i amplis sectors d’ICV. Es basa en reforçar l’esfera de comunicació castellana. Què és una esfera de comunicació? El conjunt de relacions que utilitzen una cultura, inclosa la llengua associada. Veiem dia a dia com des d’ajuntaments del PSOE es promou oci i cultura en castellà, des del reggaeton fins a La Pantoja. En aquesta tasca també hi afegeixen, principalment per part de PSOE i ICV, música ètnica de qualsevol cultura del món, menys la catalana. Interculturalitat li’n diuen. Fal·làcia. És simplement reduir més la quota catalana, que per cert, a Can Zam no existeix. Altres camps del genocidi cultural: contractació d’immigrants exigint-los el castellà, repartiment de fulletons en castellà, multiplicació de mitjans de comunicació en castellà, introducció del castellà en tot acte cultural català però mantenint els seus actes culturals de guetto ben monolingües… Les partides que els ajuntaments socialistes, especialment si no depenen d’ERC, dediquen a enfortir la cultura catalana són ridícules comparades amb les que promouen la cultura castellana. Pensem a veure si és lògic que això sigui així.

Castració mental: És el puntal més important. El seu objectiu és tornar-nos als catalans acrítics amb el procés de destrucció cultural i nacional que ens estan imposant. Vies d’atac: se solen resumir en diverses fal·làcies.

  • Primera: Amansiment i bonrotllisme. Els nostres avantpassats, i en general qualsevol poble amb un mínim de dignitat ja s’haurien alçat cent cops, no militarment, però sí tornant les ciutats ingovernables, davant de tots els atacs que ens han causat. Quan van empresonar en Gaudí per parlar en català, per què els vianants que hi havien pel carrer no van alliberar-lo a cops? Por, mirar per un i no pel grup quan això a llarg plaç enfonsa el grup. Quan la gent de COPE i del Mundo ha promogut un boicot sagnant cap a Catalunya, per què la gent no els escup pel carrer? Tots sabem qui són alguns candidats pel PP que tenen un passat franquista i directament repressiu, que mostren una hipocresia i un cinisme que només l’enviliment màxim de l’ànima pot permetre. Per què la gent no els insulta i es canvia de vorera en veure’ls passar? Si demà ens anul·lessin l’autonomia, quanta gent trauria les escopetes al carrer per rebre als militars, o directament aniria a manifestar-se en comptes de quedar-se a casa i esperar els registres?

    Segona: Creure’s els enemics camuflats o no de Catalunya, amb dret a canviar la definició de Catalunya i de català. Tenim els Maragalls i els Saures permetent atacs dels seus partits en l’atac cultural i en d’amansiment i callant cínicament (i no precisament perquè no ho saben), tenim els Montilles i els sectors pròxims al PSOE, dient que català és tothom que viu aquí, Paco Caja i Vidal Cuadras inclosos, i que els hem de tolerar perquè són tan nobles i ciutadans i legítims com el qui s’estima la seva terra, i tenim els Cuadras, Boadelles i altres bords, sí, bords, dient que som espanyols (castellans), que Espanya és i ha de ser Castella i que els catalans som escòria.

    Tercera: Tolerància. Dir-nos que hem de tolerar aquells que no per falta de desig, sinó per falta de possibilitat, ens voldrien destruir, fins i tot físicament. Tenim espanyolistes que ens han agredit físicament a la nostra pròpia terra, i se suposa que no ens hi podem tornar, tenim els que ens insulten, i se suposa que hem de callar i donar-los via lliure, tenim els que ens roben, i se suposa que cal tenir seny o perdem aquest fàstic de mercat, que per cert ens fa boicot, tenim els hereus dels qui ens van assassinar a desenes de milers, (i que pensen igual) i se suposa que no ja venjar-nos, sinó que fins i tot els hem de concedir que la seva ideologia perversa té la mateixa legitimitat que la nostra d’alliberament. Tenim els que ens volen destruir la cultura i la llengua catalana, i se suposa que els hem de fer bona cara i abaixar les orelles. A tot això jo simplement contesto que “i uns collons, desgraciats, ni us atanseu!”.

    Quarta: Vergonya. Els sector espanyols més podrits de malícia fan per tal que ens avergonyim subconscientment de ser catalans. Missatges subliminals, crítiques ridícules a detalls ben legítims, desprestigi de símbols, història, Personatges i costums, etc. És una cosa que fa sagnar al cor, i molts et diran d’intolerant si et queixes. Exemples: posar la Senyera en qualsevol text on es parli de corrupció o errors de catalans, tractar-nos de nazis al més mínim senyal de cansar-nos de la vilesa espanyolista o de protestar, o dir que la nostra Història no ha valgut res. Amb aquests no hi ha res a fer, excepte l’insult de rèplica que es mereixen com a mal educats, o advertir-los que no toquin lo que no sona, menys a casa nostra. Sí, l’espanyol de Cornellà que crida “putos lufos” es mereix dues hòsties que li facin aprendre que no s’entra a casa d’altri a insultar-lo.

Dissolució demogràfica: Les taxes de natalitat dels catalans sempre, sempre, han estat més baixes que les dels castellans, això s’ha solucionat en part gràcies a l’activisme cultural i nacional, que ha permès integrar-ne una part substancial (si tenim en compte que tres quarts dels catalans tenen padrins no catalans però que la proporció de nacionalistes i de gent que parla el català és de més de la meitat, veiem l’autèntic poder d’aquest treball constant i en aparença inútil). I benvinguts, com a germans, aquells que s’integren, unint-se a la terra i la gent que els acull. No mal vinguts els que no, sempre que no siguin tants que vulguin prendre el poder i eliminar-nos, i mal vinguts els que ens volen eliminar, immigrats o renegats. Ara mireu la gràfica de creixement de població de Catalunya, la pendent es redueix fortament amb la mort de Franco. Casualitat, quan un Calvo Sotelo ja va dir que calia afavorir l’immigració d’espanyols? Casualitat, ara que ja han vingut un altre milió d’immigrants, que per sort seran més fàcils d’integrar? No ho sabem, però la sospita de que molta d’aquesta gent hagi estat manipulada sense saber-ho per aconseguir el castellanam espanyolista dirigent finalitats genocides hi és. Naturalment, PP i PSOE estan encantats davant de qualsevol mostra de no integració, i part d’ICV també. I ho afavoriran, perquè aquests seran vots –els dels no integrats- que mai aniran a mans d’ERC o CiU.

Això és Castella. Això és Espanya. Ara, destruïm-les.

Anuncis

Quant a El Cau del Llop

Vaig néixer a Manlleu -Osona- un dilluns 5 d’agost de 1940, tot i que en el “Libro de Família” hi consta el dia 8 en lloc del dia 5, coses dels registradors d’aquella època, ara visc a Sabadell -Vallès Occidental-. He estudiat, he treballat, (això es historia passada i forma part de la meva vida anterior) i ara no importa ni el què ni ha on, estic feliçment casat i enamorat de la meva família, soc pare de tres fills i avi de vuit nets, exerceixo de Jubilat a plena dedicació i procuro gaudir d’aquest moment. Si veieu que el meu nom d’usuari es El Cau del Llop no es per amagar-me de res, ben al contrari, ho es per la senzilla raó etimològica de l’origen del meu cognom (mal escrit, es ben cert), però una llobera es un cau d'un llop. I com dic a la capçalera del bloc, A la recerca de valors… , i també perquè es una finestra oberta al mon que em permet participar-hi, sense interpretacions d’altres que m’ho impedeixin.
Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s