El DKV Joventut anuncia el traspaso de Ricky Rubio al Regal Barça

LaVanguardia.es

ricky-rubio

Dimarts 1 de Setembre de 2009

El ‘culebrón’ Ricky Rubio, que ha durado prácticamente todo el verano, se ha resuelto hoy por fin con el anuncio del fichaje del jugador catalán por el Regal F.C.Barcelona.

El DKV Joventut, club que ha formado y que hizo debutar al considerado por todos los expertos como el base más prometedor de Europa, ha publicado en su página web un comunicado oficial explicando su versión de los hechos.

El comunicado redactado por el Consejo de Administración no deja precisamente en buen lugar al jugador y a sus representantes:

Aquest és el comunicat que ha fet el Consell d’Administració referent al jugador Ricky Rubio

Amb la signatura del contracte professional, de 5 anys de durada, amb el jugador Ricky Rubio, es posava de manifest la clara voluntat d’ambdues parts de complir-lo de forma íntegra.

El passat mes d’abril, en roda de premsa i de forma unilateral, el jugador manifesta públicament la seva decisió de trencar el contracte per marxar a jugar a l’NBA en finalitzar la temporada 2008-2009 i, per tant, aplicar la clàusula de rescissió prevista.

La posició del Club segueix sent la de mantenir el jugador segons allò previst en el contracte i, en tot cas, que la seva marxa s’endarrereixi el màxim possible.

Malgrat això, a iniciativa del jugador, es produeixen converses per tal de formalitzar el que diu el contracte, per si R. Rubio vol abandonar el DKV Joventut i marxar a l’NBA.

El DKV Joventut, respectant la decisió del seu jugador, actuant sempre en defensa dels seus interessos com a entitat, i en base al que es va signar en el seu dia, s’ha esforçat a fer possible una solució satisfactòria per a tothom.

En data d’ahir, després d’un gran esforç per ambdues parts, el DKV Joventut Badalona i Minessota Timberwolves han arribat a un acord que permet posar fi a la relació contractual del jugador amb el Club i la seva integració a l’equip de l’NBA.

Davant d’aquesta situació i contradient el que ens havia anat afirmant, a nosaltres i als representants dels Timberwolves, el jugador manifesta que vol ser traspassat al FC Barcelona.

Des d’un primer moment, mai a iniciativa nostre, hem escoltat i negociat amb el màxim respecte i claredat amb tothom, acceptant que el jugador volia marxar i que s’havia de cercar la millor sortida possible.

En aquest sentit reconeixem la importància de l‘oferta presentada pel FC Barcelona, i el fet que els contactes amb els seus representants han estat sempre del tot correctes. També volem remarcar de forma molt especial, el tracte que hem rebut per part de Minessota Timberwolves que ha entès perfectament la nostra posició i l’esforç que hem realitzat conjuntament per tal de fer possible un magnífic acord de present i futur, que no es podrà aplicar per la decisió del jugador, que tal com varem dir, hem respectat.

Visca la Penya!

Con el fichaje de Rubio, el Regal F.C. Barcelona completa una plantilla de lujo que aspirará a todos los títulos en España y en Europa. Las bajas de David Andersen, Ersan Ilyasova y Daniel Santiago han sido cubiertas por el esloveno Erazem Lorbek, el americano Terence Morris y el exjugador de Unicaja Boniface N’Dong. Además, Pete Mickeal, procedente del Baskonia, ocupará la plaza del lesionado Lubos Barton, que será el jugador número 13 de la plantilla cuando se recupere.

Ricky, la guinda del pastel, llega para sustituir a André Barret, un jugador que el año pasado tuvo una presencia testimonial en el equipo de Xavi Pascual.

Quant a El Cau del Llop

Vaig néixer a Manlleu -Osona- un dilluns 5 d’agost de 1940, tot i que en el “Libro de Família” hi consta el dia 8 en lloc del dia 5, coses dels registradors d’aquella època, ara visc a Sabadell -Vallès Occidental-. Exerceixo de Jubilat a plena dedicació i procuro gaudir d’aquest moment. Si veieu que el meu nom d’usuari es El Cau del Llop no és per amagar-me de res, ben al contrari, ho és per la senzilla raó etimològica de l’origen del meu cognom (mal escrit, és ben cert), però una llobera és el Cau d'un Llop.
Aquesta entrada s'ha publicat en Esports i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s