VOLEIBOL – TEMPORADA 2009-2010 NOVETATS I REPTES

01.09.2009

La branca masculina de la secció de voleibol del Club Natació Sabadell començarà la temporada 2009-2010 amb novetats i reptes.

Les novetats són , en primer lloc, la participació a la Primera Divisió Nacional de l’equip sènior, gràcies a l’esforç realitzat durant els últims dos anys i gràcies també a l’esforç de la direcció del club que ha facilitat l’accés a la categoria.  La segona novetat és la creació d’un equip júnior que doni cabuda als jugadors sortits de la pedrera del club i que encara no tenen la formació per participar en l’equip sènior. Les dues últimes novetats es troben en l’apartat tècnic, per una banda amb el pas de David Martín a la direcció tècnica de la branca masculina i per l’altra amb la incorporació de Quico Novell substituint a Zoran Nikolovski.

Els reptes són clars. Per al primer equip mantenir-se a la categoria i continuar amb la formació d’un equip que per juventut , compromís i qualitat encara pot aspirar a objectius més ambiciosos.  No oblidem que aquest equip el formen, bàsicament jugadors formats al club que tenen entre 20 i 24 anys.

Per a l’equip júnior l’objectiu és pujar de categoria, per poder estabilitzar-se en dos anys a la Primera Catalana, podent ser així el pas intermedi entre l’equip juvenil i el sènior.

Però si hi ha un repte de veritat important és el de continuar sent una referencia en quan a la formació de jugadors a Catalunya. El Club Natació Sabadell és un dels dos clubs que, a Catalunya, disposa d’equips a totes les categories inferiors, tant masculina com femenina.

Si actualment hi ha jugadors que formats al Club Natació Sabadell juguen a la màxima competició nacional, en diferents equips, no podem deixar de banda aquesta feina. Al contrari, els resultats, com el fet de tenir un jugador del club, Gerard Osorio, jugant a la selecció espanyola cadet, i tres jugadors a la selecció catalana, no han de portar més que augmentar el treball en formació i promoció, per estabilitzar un nombre elevat de jugadors en els categories infantil i cadet.

Aquesta feina la portaran a terme Mariano ai cardi, juntament l’Anna Torrico i David Martín, en col.laboració amb escoles i instituts i el Consell Esportiu de Sabadell on ja hi ha una participació de voleibol escolar que després nodreix les categories inferiors del club.

Anuncis

Quant a El Cau del Llop

Vaig néixer a Manlleu -Osona- un dilluns 5 d’agost de 1940, tot i que en el “Libro de Família” hi consta el dia 8 en lloc del dia 5, coses dels registradors d’aquella època, ara visc a Sabadell -Vallès Occidental-. He estudiat, he treballat, (això es historia passada i forma part de la meva vida anterior) i ara no importa ni el què ni ha on, estic feliçment casat i enamorat de la meva família, soc pare de tres fills i avi de vuit nets, exerceixo de Jubilat a plena dedicació i procuro gaudir d’aquest moment. Si veieu que el meu nom d’usuari es El Cau del Llop no es per amagar-me de res, ben al contrari, ho es per la senzilla raó etimològica de l’origen del meu cognom (mal escrit, es ben cert), però una llobera es un cau d'un llop. I com dic a la capçalera del bloc, A la recerca de valors… , i també perquè es una finestra oberta al mon que em permet participar-hi, sense interpretacions d’altres que m’ho impedeixin.
Aquesta entrada s'ha publicat en Esports i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s