VOLEIBOL – TEMPORADA 2009-2010 NOVETATS I REPTES

01.09.2009

La branca masculina de la secció de voleibol del Club Natació Sabadell començarà la temporada 2009-2010 amb novetats i reptes.

Les novetats són , en primer lloc, la participació a la Primera Divisió Nacional de l’equip sènior, gràcies a l’esforç realitzat durant els últims dos anys i gràcies també a l’esforç de la direcció del club que ha facilitat l’accés a la categoria.  La segona novetat és la creació d’un equip júnior que doni cabuda als jugadors sortits de la pedrera del club i que encara no tenen la formació per participar en l’equip sènior. Les dues últimes novetats es troben en l’apartat tècnic, per una banda amb el pas de David Martín a la direcció tècnica de la branca masculina i per l’altra amb la incorporació de Quico Novell substituint a Zoran Nikolovski.

Els reptes són clars. Per al primer equip mantenir-se a la categoria i continuar amb la formació d’un equip que per juventut , compromís i qualitat encara pot aspirar a objectius més ambiciosos.  No oblidem que aquest equip el formen, bàsicament jugadors formats al club que tenen entre 20 i 24 anys.

Per a l’equip júnior l’objectiu és pujar de categoria, per poder estabilitzar-se en dos anys a la Primera Catalana, podent ser així el pas intermedi entre l’equip juvenil i el sènior.

Però si hi ha un repte de veritat important és el de continuar sent una referencia en quan a la formació de jugadors a Catalunya. El Club Natació Sabadell és un dels dos clubs que, a Catalunya, disposa d’equips a totes les categories inferiors, tant masculina com femenina.

Si actualment hi ha jugadors que formats al Club Natació Sabadell juguen a la màxima competició nacional, en diferents equips, no podem deixar de banda aquesta feina. Al contrari, els resultats, com el fet de tenir un jugador del club, Gerard Osorio, jugant a la selecció espanyola cadet, i tres jugadors a la selecció catalana, no han de portar més que augmentar el treball en formació i promoció, per estabilitzar un nombre elevat de jugadors en els categories infantil i cadet.

Aquesta feina la portaran a terme Mariano ai cardi, juntament l’Anna Torrico i David Martín, en col.laboració amb escoles i instituts i el Consell Esportiu de Sabadell on ja hi ha una participació de voleibol escolar que després nodreix les categories inferiors del club.

Quant a El Cau del Llop

Vaig néixer a Manlleu -Osona- un dilluns 5 d’agost de 1940, tot i que en el “Libro de Família” hi consta el dia 8 en lloc del dia 5, coses dels registradors d’aquella època, ara visc a Sabadell -Vallès Occidental-. Exerceixo de Jubilat a plena dedicació i procuro gaudir d’aquest moment. Si veieu que el meu nom d’usuari es El Cau del Llop no és per amagar-me de res, ben al contrari, ho és per la senzilla raó etimològica de l’origen del meu cognom (mal escrit, és ben cert), però una llobera és el Cau d'un Llop.
Aquesta entrada s'ha publicat en Esports i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s