La Penya viu una situació econòmica amb un “futur difícil” i Villacampa es planteja dimitir

El president del Joventut de Badalona, Jordi Villacampa ha condicionat la seva continuïtat a que en les pròximes setmanes s’aprovin les llicències per vendre dos terrenys que el club té a la ciutat per edificar un col.legi i un supermercat i per a les que fa mesos que té inversor. Si la situació no es desencalla en les properes setmanes el president verdinegre ha assegurat que el club es reserva “el dret de convocar una junta extraordinària” on es plantejaria la marxa de l’actual consell d’administració davant d’un “futur difícil”. El consell ha aprovat un pressupost de 8,5 milions d’euros per a aquesta temporada, mig milió menys que l’any passat.

Precisament la venda de Ricky Rubio el Regal Barcelona ha impedit que una part dels 5,2 milions d’euros que el club té invertits en propietats immobiliàries hagin estat destinats al pressupost tancat el passat 30 de juny amb un superàvit de 3.840 euros. En el compte d’explotació aprovada per la junta d’accionistes figuren 3 milions dels 3,7 que el club blaugrana “va pagant” pel jugador mentre que la resta s’inclou en la partida d’ingressos del present exercici. Durant la reunió de junta, Villacampa ha explicat que estan “signats dos contractes amb operadors per construir una escola i un supermercat des de fa 15 i 6 mesos respectivament”. “Teníem el vistiplau de l’Ajuntament, però anem a ritmes diferents. Ens corre pressa”, va afegir. L’escola s’edificaria en els terrenys de Can Mora, al barri de Canyet, mentre que el supermercat de l’empresa Mercadona a la urbanització Mas Ram.

Deute elevat i poca liquiditat…

Villacampa ha afirmat que si els projectes no es resolen ràpidament, “no em veig capaç de seguir perquè no veig la llum a la qual agafar-me per seguir tirant endavant el club. És la meva decisió. La majoria de club genera força menys ingressos que nosaltres i completa els seus pressupostos amb ajudes institucionals”, ha afirmat Villacampa. El deute del club puja a 11,5 milions d’euros mentre que la SAD disposa de 5,2 milions en propietats immobiliàries i 7 milions corresponent a deutors, per la qual cosa actualment el club disposa de 860.000 euros com a fons propis. Pel que fa al deute del club amb Hisenda, Villacampa ha aclarit que “no hem tingut cap embargament i negociem amb ells els pagaments com fa qualsevol empresa. Tenim un termini de pagaments que estem complint”.

… i perilla el patrocinador

“El futur és difícil”, ha dit el president verd-i-negre, que ha explicat que del Màgic Badalona “no entraran diners en els pròxims quatre o cinc anys” encara que ha assegurat que “serà el futur del club d’aquí a vuit anys quan s’amortitzi el crèdit”. El president verd-i-negre ha assegurat que “hi ha possibilitats que continuï un any més” l’actual espònsor del club, DKV Seguros, que acaba el seu contracte de patrocini aquesta temporada.

Quant a El Cau del Llop

Vaig néixer a Manlleu -Osona- un dilluns 5 d’agost de 1940, tot i que en el “Libro de Família” hi consta el dia 8 en lloc del dia 5, coses dels registradors d’aquella època, ara visc a Sabadell -Vallès Occidental-. Exerceixo de Jubilat a plena dedicació i procuro gaudir d’aquest moment. Si veieu que el meu nom d’usuari es El Cau del Llop no és per amagar-me de res, ben al contrari, ho és per la senzilla raó etimològica de l’origen del meu cognom (mal escrit, és ben cert), però una llobera és el Cau d'un Llop.
Aquesta entrada s'ha publicat en Esports i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La Penya viu una situació econòmica amb un “futur difícil” i Villacampa es planteja dimitir

  1. Aguanta Jordi, aguanta. Ets la única esperança de que això pugui seguir endavant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s