La defensora del pueblo. Tengo el pulso firme para hacer lo que haya que hacer

La defensora de quin "Pueblo"?

Publicat el 5 d’octubre de 2010 – per Catalanas Reaccionem (Carpe Diem) by jorfont

No deixa de ser vergonyós que entre tots els partits polítics catalans que volen ser independents i perdre Espanya de vista es deixin perdre una ocasió en aquests moments a fi d’agruparse i formar una sola plataforma d’esquerres independentistes, me explico: Si tots aquests partits s’agrupesen per les properes eleccions i els dirigents d’aquests partits és deixessin d’ostias i d’interessos personals i s’agrupessin entre ells ja tindríem molt guanyat, o sigui que els dirigents confeccionessin  una sola llista d’esquerres independentistes  i que en aquesta figuressin els dirigents de cada partit amb la mateixa puntuació i la mateixa possibilitat de ser lider d’aquesta plataforma,o sigui, una sola llista encapçalada a parts iguals i sense perdre l’identitat cap dels partits, o sigui una fusió semblant a la que en els últims mesos han fet els banquers fi de no anar a norris.

Jo crec que si s’aconseguís aquesta unió entre tots els partits catalans d’esquerres independentistes  ja tindríem moltes  possibilitats de lliurar-nos dels que sols viuen per demandar-nos al TC cada dos per tres a fi de fer-nos perdre la identitat, (entre aquets  Rajoy i els s 4 milions d’espanyols i la Sra Maria Luisa Cava del Llano  Defensora del pueblo que signaren en contra l’Estatut de Catalunya

Jorfont

Quant a El Cau del Llop

Vaig néixer a Manlleu -Osona- un dilluns 5 d’agost de 1940, tot i que en el “Libro de Família” hi consta el dia 8 en lloc del dia 5, coses dels registradors d’aquella època, ara visc a Sabadell -Vallès Occidental-. Exerceixo de Jubilat a plena dedicació i procuro gaudir d’aquest moment. Si veieu que el meu nom d’usuari es El Cau del Llop no és per amagar-me de res, ben al contrari, ho és per la senzilla raó etimològica de l’origen del meu cognom (mal escrit, és ben cert), però una llobera és el Cau d'un Llop.
Aquesta entrada s'ha publicat en Catalunya, Independència, Llengua i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s