La defensora del pueblo. Tengo el pulso firme para hacer lo que haya que hacer

La defensora de quin "Pueblo"?

Publicat el 5 d’octubre de 2010 – per Catalanas Reaccionem (Carpe Diem) by jorfont

No deixa de ser vergonyós que entre tots els partits polítics catalans que volen ser independents i perdre Espanya de vista es deixin perdre una ocasió en aquests moments a fi d’agruparse i formar una sola plataforma d’esquerres independentistes, me explico: Si tots aquests partits s’agrupesen per les properes eleccions i els dirigents d’aquests partits és deixessin d’ostias i d’interessos personals i s’agrupessin entre ells ja tindríem molt guanyat, o sigui que els dirigents confeccionessin  una sola llista d’esquerres independentistes  i que en aquesta figuressin els dirigents de cada partit amb la mateixa puntuació i la mateixa possibilitat de ser lider d’aquesta plataforma,o sigui, una sola llista encapçalada a parts iguals i sense perdre l’identitat cap dels partits, o sigui una fusió semblant a la que en els últims mesos han fet els banquers fi de no anar a norris.

Jo crec que si s’aconseguís aquesta unió entre tots els partits catalans d’esquerres independentistes  ja tindríem moltes  possibilitats de lliurar-nos dels que sols viuen per demandar-nos al TC cada dos per tres a fi de fer-nos perdre la identitat, (entre aquets  Rajoy i els s 4 milions d’espanyols i la Sra Maria Luisa Cava del Llano  Defensora del pueblo que signaren en contra l’Estatut de Catalunya

Jorfont

Quant a El Cau del Llop

Vaig néixer a Manlleu -Osona- un dilluns 5 d’agost de 1940, tot i que en el “Libro de Família” hi consta el dia 8 en lloc del dia 5, coses dels registradors d’aquella època, ara visc a Sabadell -Vallès Occidental-. He estudiat, he treballat, (això es historia passada i forma part de la meva vida anterior) i ara no importa ni el què ni ha on, estic feliçment casat i enamorat de la meva família, soc pare de tres fills i avi de vuit nets, exerceixo de Jubilat a plena dedicació i procuro gaudir d’aquest moment. Si veieu que el meu nom d’usuari es El Cau del Llop no es per amagar-me de res, ben al contrari, ho es per la senzilla raó etimològica de l’origen del meu cognom (mal escrit, es ben cert), però una llobera es un cau d'un llop. I com dic a la capçalera del bloc, A la recerca de valors… , i també perquè es una finestra oberta al mon que em permet participar-hi, sense interpretacions d’altres que m’ho impedeixin.
Aquesta entrada s'ha publicat en Catalunya, Independència, Llengua i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s