Què és 366 cançons?

Què és 366 cançons?.

366 és un projecte que, durant el 2012, recollirà recomanacions de cançons de persones del Prat de Llobregat com una forma més de descoberta del nostre entorn més proper a partir de prescripcions de persones que viuen i es mouen a la nostra ciutat.

Més enllà de poder construir un imaginari del Prat des de les músiques que les persones recomanen, aquesta proposta ens permetrà recuperar, descobrir, recordar algunes cançons i descobrir els significats que per a cadascú tenen aquestes músiques.

El blog es treballarà de forma col·lectiva amb prop de quinze persones que formaran l’equip que desenvoluparà i tindrà cura d’aquesta proposta durant cada un dels dies de l’any de traspàs. També hi jugarà un paper importantíssim El Prat Ràdio que, com a col·laboradors del projecte, ens ajudaran diàriament a difondre les cançons que publiquem.

L’Anna serà la curadora d’aquesta iniciativa compartida, treballant colze a colze amb tots els col·laboradors i col·laboradores i dinamitzant el blog durant tot el 2012.

Col·laboradors dels mesos de gener i febrer.

Xavi Esteban és un creador audiovisual i apassionat de la música que assumeix la responsabilitat d’engegar el projecte els primers dies de l’any.

La Miriam Roures és periodista, tot i que treballa en l’àmbit d’esports és adicta a la música i, més enllà de l’esport, la seva agenda musical acostuma a treure fum.

Quant a El Cau del Llop

Vaig néixer a Manlleu -Osona- un dilluns 5 d’agost de 1940, tot i que en el “Libro de Família” hi consta el dia 8 en lloc del dia 5, coses dels registradors d’aquella època, ara visc a Sabadell -Vallès Occidental-. Exerceixo de Jubilat a plena dedicació i procuro gaudir d’aquest moment. Si veieu que el meu nom d’usuari es El Cau del Llop no és per amagar-me de res, ben al contrari, ho és per la senzilla raó etimològica de l’origen del meu cognom (mal escrit, és ben cert), però una llobera és el Cau d'un Llop.
Aquesta entrada ha esta publicada en Cultura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s